Kawan2 ku :)

Google+ Followers

Wednesday, 23 October 2013

Penangan Mr Arrogant! !

Assalamualaikum... love u Mr. Arrogant..drama bersiri yg da jadik kegilaan skang..haaiiisshhh..smpaikan encik buah aty pon fieza panggil MR ARROGANT! ! But dont blame me my dear..prangai  mmg srupa tu baq ang.haaaa..tu cik buah aty
   Yang my buddies sowang ni plak lain crite..fanatik sgt kowt kt c zara heroin drama tu smpai dak berhingus ni pon d panggil zara!!!! Adudui..parah2..angau  c zara da ang ni AQ KECIK
Jauh panggang dari api oooiiii!!
Pape pon lantak kowang la..asalkan bahagia ye..

*pssstttt....pasni ntah drama pe plak la yg d layan dak 2 owg ni..cik fieza yg pompuan ni pon x fanatik cm korang..ngeee *^_^*


Thank sudi baca entry Fieza!!Like if kowang suke k :)

1am#love#him.. (^_^*)

Assalamualaikum. .lame rase nye x mengupdate status..byk yg ter'draft'..hehe..t la post. .hmmm
  Jam da kul 1 pagi n fieza still mengiron baju..tolong mak..mak mnjahit..sok owg da nak amik baju..so krbankn ckit mase tido.. (tido la sangat cik kelawar ni..hihi)
  N dalam duk iron..teringat c dia yg suweeeetttt tu..alwys remind me to sleep early..limited 1 am..tp bile ade kje slalu memahami. .even taq sometime prangai degil n ske tdo lambat ni wat c dia marah..tapi still bersabar..tq fr him yang slalu memahami n bersabar ngan budak berhingus ni walaupon da besar panjang..n for him..I jst wanna to say I'm happy with u..InsyaAllah..if ade jodoh x kemane. .
Nyte..peace ( ^ _ ^ * )v

*pssstttt..malam ni je da bape kali c dia terbangun tdo n call..taw motif nak ingatkn tido awal..suweeeetttt. .esok kje pg Mr. Arrogant..jst tido n dn tink anythg.. :)
Sweet dream *^_^*


Thank sudi baca entry Fieza!!Like if kowang suke k :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...