Kawan2 ku :)

Google+ Followers

Saturday, 15 June 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com.

http://adfoc.us/?refid=130738
Tetiba kan? Angin kus2 melanda dan terajin pulak nak buat segmen... wakakakaka...rasanya dah lama dah x organize segmen simple kat Bubblynotes... So, here I come...

This segmen dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang dan peluang pada semua blogger untuk turut follow, bloghopping dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww...he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblnotes.Com bermula dari hari ini, 15/6/2013, jam 11.30 pagi SEHINGGA 22/6/2013, jam 11.30 pagi... Aci tak? *_^... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join...Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers...ahaks... stalkers pun boleh... x ada masalah...masa untuk anda menonjolkan diri... ekekekekeke....

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog bubblynotes.com.
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com.
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ni, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL+C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 23/6/2013 sehingga 23/7/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

Thank sudi baca entry Fieza!!Like if kowang suke k :)

26 comments:

Farah Waheda Wahid said...Reply To This Comment

thanks for joining & support...jangan lupa bloghopping dan juga follow peserta lain *_^

jangan lupa juga semak senarai peserta di sini...

http://www.bubblynotes.com/2013/06/senarai-peserta-segmen-follow.html

Nao Mei said...Reply To This Comment

Singgah melawat dan menyapa

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

Che Siti Maryam said...Reply To This Comment

Salam perkenalan..
singgah sini dari segmen yg sama
yam follow sini..

http://csmaryam.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

Kisah Si Dairy said...Reply To This Comment

salam..singgah sini dari segmen puan bubly..
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html
jom jengah blog saya..:)

Kenit Cinonet said...Reply To This Comment

salam, kenit blogjogging sini dari segmen yg sama. Done follow (^^,)

http://rusukiri.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

nur amalina said...Reply To This Comment

berkunjung dari segmen yg sama..done follow..gud luck!
http://ienaazaidi.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

eiyna tyna said...Reply To This Comment

singgah + follow sini dari segmen yg sma :)

http://diariesgadhissepet.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

eiyna tyna said...Reply To This Comment

singgah dari segmen yangg sama :) btw sy dah lma follow blogg awk :)
good luck ! :D

http://diariesgadhissepet.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

Mizz Aiza said...Reply To This Comment

salam kenal fieza.. akak membalas kunjungan di sini.. thanks sudi singgah dan follow.. akak follow sini balik ya, #98.. :D

Norhasniza Khalid said...Reply To This Comment

mama dah follow..

SyieraDahhari said...Reply To This Comment

assalamualaikum fieza, syiera datang kunjung balas dan follow :)
happy selalu k :)

Mime MF said...Reply To This Comment

datang dari segmen yang sama!!! ^__^

Nur Fatin Nabilah said...Reply To This Comment

balas kunjungan n done follow here :)

http://littlekakak.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

Adhie Sunan Saifuddin said...Reply To This Comment

http://adhiemenulis.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-follow-bloghopping.html

membalas kunjungan dari segmen yang sama... GooD Luck :)

Normi Nieza said...Reply To This Comment

singgah dr segmen yg sama..done follow awak..#106

cik kumbang said...Reply To This Comment

Blogwalking sini dari segmen yang sama :)
Gud Luck !!!

Cara check handphone kita original atau tidak
Free Header
50 Fakta Menarik Mengenai Kulit Kita

azifah yazid said...Reply To This Comment

dari segmen bubblynotes.com

http://www.geeazielove4eva.my/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

Adam Faiz said...Reply To This Comment

Assalamualaikum, dan salam ukhuwah,dari segmen yang sama,jemput singgah sini pulak:
http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

Jie Susanos said...Reply To This Comment

Salam knal..bw sini..
http://jiesusanos.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

Ainim Suju said...Reply To This Comment

http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

Assalamualaikum

Saya datang membalas kunjungan
Done follow awak juga

Nurfaezah Abdullah said...Reply To This Comment

hii balas kunjungan ^^

http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html?showComment=1371887192715#c16462941513928129

Mohd Selim Zainal said...Reply To This Comment

Assalammualikum....kisah si dairy,

http://mselim3.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

mselim3 datang dari segmen yang sama....dah follow sini.

Hafiza AizZawa said...Reply To This Comment

segmen yang sama..fiza dah follow sini

http://ourmemoria.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

Adhie Sunan Saifuddin said...Reply To This Comment

Salam...membalas kunjungan dari segmen yang sama... Good Luck untuk segmen ni

Mia Liana said...Reply To This Comment

salam... mia singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

Nor Salmi said...Reply To This Comment

Kunjungan balas dari segmen sama..

Post a Comment

assalamualaikum..sawadikap..vanakem..hye..
kalau sudi..sila lah komen..
salam perkenalan
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...