Kawan2 ku :)

Google+ Followers

Wednesday, 10 September 2014

BACA NOVEL ''MAAF JIKA AKU TAK SEMPURNA'' ONLINE

http://adfoc.us/?refid=130738


Weeeee....slot akasia TV3..''MAAF JIKA AKU TAK SEMPURNA''...mesti ramai yang tengah layan sekarang ni kan..
Tapi fieza jenis akan tengok cerita & bandingkan pula dengan novel...
Oppppsss...lupe plak nak intro kan..mesti ramai yang tahu cerita ni adaptasi novel kan...haaa...
Meh intro cikit..

Novel karya Acik Lana ini diadaptasi ke siaran TV3 pada hari Isnin hingga Khamis pada pukul 7.00 petang


Baca Novel Maaf Jika Aku Tak Sempurna Secara Online

Antara pelakon yang membintangi drama ini termasuklah Fahrin Ahmad, Sara Ali, Ika Nabella, Hefny Sahad, Amy Mastura, Zamarul Hisyam, Tasha Shila, 
Reza Hasbi, Azri AF9, Shella Faeiz, Marr Mohamad & Sabreena Ibrahim.

Bagi anda yang berminat membaca novel ''MAAF JIKA AKU TAK SEMPURNA'' secara online, boleh la klik pada link yang tersedia di bawah ni.
Sinopsis Novel Maaf Jika Aku Tak Sempurna

Melina adalah seorang gadis kota yang baru meningkat dewasa. Kehidupannya dipenuhi dengan perkara yang mengasyikkan sehingga dia lupa akan dosa dan pahala. Sikapnya itu telah menimbulkan rasa gundah dalam hati kedua ibu bapanya. Dalam terpaksa dan rasa malu papanya, Datuk Zakri telah meminta jasa baik Luqman untuk membantunya mengawasi tindak tanduk Melina. Setiap hari pasti ada shaja pertengkaran yang berlaku antara mereka. Perbezaan cara hidup dan latar belakang antara Melina dan Luqman boleh diibaratkan bagai langit dengan bumi. Sebelum Datuk Zakri menghembuskan nafas yang terakhir, beliau telah menitipkan wasiat kepada bapa Luqman, Rashid. 

Atas dasar wasiaat dan janji kedua ibu bapa Luqman dan Melina, mereka ditemukan dalam satu ikatan suci yang tidak pernah mereka setujui. Walaupun ikatan perkahwinan itu dibina tanpa rasa cinta di hati, namun Luqman tetap menerima Melia seadanya sebagai seorang isteri. Dari hari ke hari, rasa benci yang selama ini menguasai kedua hati kini suah bertukar kepada rasa cinta dan sayang yang tidak boleh dipisahkan lagi. Setelah rasa bahagia dikecapi, tiba pula badai yang menguji kesabaran dua hati. Satu persatu dugaan datang menguji kasih sayang kedua insan ini. Mampukah mereka mengharungi segala dugaan ini? Mampukah mereka mengharungi segala dugaan ini? Mampukah mereka mempertahankan ikatan kasih suci yang sudah terpatri?


BACA ONLINE NOVEL MAAF JIKA AKU TAK SEMPURNA


SELAMAT MEMBACA (^_^*)

Thank sudi baca entry Fieza!!Like if kowang suke k :)

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum..sawadikap..vanakem..hye..
kalau sudi..sila lah komen..
salam perkenalan
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...