Kawan2 ku :)

Google+ Followers

Tuesday, 5 March 2013

PENANG!!! I'm BACK!!!!!!!- Part 2

http://adfoc.us/?refid=130738
Ok la...hari ni Fieza nak sambung cerita psal life kat Penang..Aritu Fieza cakap nak sambung cite kan bile fieza balik dari Penang..haaa...
Seriously...best sangat dapat balik semula kat Penang..tempat yang banyak mengajar fieza tentang hidup...
(#jumpa buah aty pon kat sane..hehehe..gatay =D)

Sebenar nye Fieza balik Penang ritu atas permintaan orang2 yang Fieza sayang...kat sane fieza amik course nursing...tapi fieza n 24 owang classmate yang lain sponsor by gov..so after tis fieza akn keje kat hospital goverment la...xtaw la posting kat mane..

tanggal 13 Disember 2012 ritu,kitowang sit for Nursing Board Malaysia Examination....alhamdulillah...fieza lulus...tapi yang sedih nye bukan sume 30 owang dri kls fieza lulus...awal nye kitowang dapat berita dari kolej yang 100% lulus...tyme tu Allah je yang taw macam mane excited nye fieza n kawan2 yang lain...masing2 call n ucap congrate..post kat facebook...n dapat ucapan congrate dari pihk kolej,ex senior,junior2 n semua la...
Tapi 2-3 ari lepas berita tu,kitowang dapat taw yang ada 3 orang x past exam...n fieza plak dapat taw berita ni dari Peremkumar..adik angkat fieza...

& yang paling mengejutkan fieza,orang yang failed tu orang yang same2 berjuang ngan fieza slame ni...yang kongsi segala pahit manis ngan fieza,yang sentiase ade bile fieza happy,fieza jatuh n bangun semula...tyme tu memang xtaw nak gambarkan macam mane perasaan fieza...sedih sangat...


#Noraini...housemate fieza...yang fieza da anggap adik fieza sendiri..


#Murni...kawan yang x pernah sakitkan aty orang lain..xsuke campur hal orang..ahli stdy group fieza...


#lastly..Nor Laila...housemate fieza..org yang slalu ade tyme fieza susah..tyme senang...owang yang paling banyak pahm fieza n sahabat fieza...

p/s: tahan rase sebak skang ni.. =(

Ya Allah..memang fieza sedih sangat2 dapaat taw...tyme tu fieza rase nak ade di sisi diorang..teman diorang n same2 nangis ngan diorang..bagi semangat kat diorang..hmmm..

N mungkin Allah dengar pe yang kitorang harap...tyme Fieza nak collect certificate fieza bulan 2 ritu...kitowang terjumpa kat stesen bas Butterworth...memang sangat2 x jangka kitowang akan jumpe...
n bile da jumpe...start dari pukul 4pg sampai la 4 ptg...12 jam ade je crite n gelak ketawa same2...
sempat la fieza teman diorang g kolej uruskan hal diowang..dengar rintihan diorang..isi hati diorang...lega sangat2 sebab dapat tenangkan diorang..bagi kate2 semangat kat diorang...n macam yang dah dijanjikan...so Fieza pon balik sumela ke Penang untuk same2 ngan diorang seminggu buat revision kat kolej...

#alamak..da maghrib..to be continue.....



Thank sudi baca entry Fieza!!Like if kowang suke k :)

4 comments:

Farah Waheda Wahid said...Reply To This Comment

salam fieza.... kakak datang sini balas kunjungan... thanks for dropping by and follow you back occay? keep in touch!

Che Rosliza Che Mat said...Reply To This Comment

Tq follow akak....akak follow back 48

fieza husain said...Reply To This Comment

salam kak...thank ya..do keep in touch :)

fieza husain said...Reply To This Comment

thank akak..:)

Post a Comment

assalamualaikum..sawadikap..vanakem..hye..
kalau sudi..sila lah komen..
salam perkenalan
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...