Kawan2 ku :)

Google+ Followers

Friday, 15 March 2013

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com

http://adfoc.us/?refid=130738

Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

Thank sudi baca entry Fieza!!Like if kowang suke k :)

21 comments:

pha is said...Reply To This Comment

datang membalas kunjungan dan follow sini dari segmen yg sama..

http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

sha dhira said...Reply To This Comment

sis datang sini balas kunjungan fieza..
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Farah Waheda Wahid said...Reply To This Comment

salam perkenalan...datang melayang dari segmen yang sama dan follow...

http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

wana wazm said...Reply To This Comment

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

UmmiKami said...Reply To This Comment

Mempelam merah mempelam berbuah,
Seraga purut diangkat berat;
Salam ziarah salam ukhwah,
Moga bertaut diikat erat.

Jom berpantun ke blog Kak Ummi... :D


http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

cik amal said...Reply To This Comment

salam perkenalan.. amal follow sini okay :)
http://sayacikamal.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Panggil Aku Han said...Reply To This Comment

Singgah dari segmen yg sma :D

http://sempoi-zone.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Mohd Selim Zainal said...Reply To This Comment

Assalammualaikum...

mselim3 datang kunjungan balas...

datang dari segmen yang sama...

pls: kalu rajin visit mselim3 insaallah mselim3 rajin terjah sini k...

Mime MF said...Reply To This Comment

wink2..dari segmen yg sama:)

UmmiKami said...Reply To This Comment

http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Azuria Abdullah said...Reply To This Comment

hi ..azuria dari segmen yang sama.. :)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Hasri Anis said...Reply To This Comment

SELAMAT BERSEGMEN YE ^__^v

RamRamCute said...Reply To This Comment

As salam,

Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

CikMunBlogger said...Reply To This Comment

singgah siini and follow sekali :)

http://www.munviolettaxious.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh_12.html

HASRUL HASSAN said...Reply To This Comment

As-Salam.
HH datang singgah membalas kunjungan. Maaf tak boleh nak klik Follower, kuar error page 404. Tapi HH dah klik menerusi G+ follower.

Salam kenal dari HH - Penulis Blog Panduan Blogger - Top 3 Favourite Educational Blog MSMW2013

Terima kasih.

Zamani Abe said...Reply To This Comment


Salam~ Zam datang nak berkenalan dengan Tuan Blog :) Jemput singgah : http://zamani84.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

fieza husain said...Reply To This Comment

@pha isthank :)

fieza husain said...Reply To This Comment

@wana wazmthank ya...sure will follow :)

fieza husain said...Reply To This Comment

@cik amalthank amal :)

cik amal said...Reply To This Comment

amal follow sini.. dari segmen sama
http://sayacikamal.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

fatin amalina husna said...Reply To This Comment

Assalam..
husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Post a Comment

assalamualaikum..sawadikap..vanakem..hye..
kalau sudi..sila lah komen..
salam perkenalan
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...