Kawan2 ku :)

Google+ Followers

Friday, 8 February 2013

Gathering Wit BFF!!!!!

http://adfoc.us/?refid=130738
"BESTFRIEND FOREVER!!!"

AAuuuuuwwwwwww!!!!!!
happy...happpyyy...happppyyyyyy saaannnnggggaaatttt!!!!
 (tahap meroyan nye happy ke pe ni???haissshhhhh...hahaha)

Anyway...pe korang nak kate...kate la...x heran pon..(sambil wat muke berlagak..ngekkkk)
hahaha....happy giler bile jumpe balik kengkawan skola yg giler2....giler2 remaja datang kembali..ahak!!! Lame giler kot x jumpe dyowang ni...da bpluh tahun rase..(padahal baru 9 thun x jmpe..huhh)

bile da lame x jumpe,paham2 sendiri la..haruk nye kemain...dari awal jumpe sampai la nk balik x habis2 ngan gosip...dari cite zaman skola..masuk alam blaja...alam keje n alam bercinte..lengkap..complete...betul2 nye citer d wat nye...cam kedai makan tu kitowang yang punye..almaklum la...otak sume giler2..bile da b'cantum,huru-hara jadik nye...hahaha..gelak sampai x ingat orang kiri kanan...cm dunia ni kami yg punye...hahaha..dahsyat dak2 ni...


Tapi yg xley bla nye panggilan "TONG" tu maintain sampai skang...
(bukan sebab aku ni tong drum..haaaiiissshhhh...bukan2...nak taw cmne ak ley lekat ngan name tu??t aku cite yer..tapi bukan skang larr..len kali..hehe)
So bile sowang panggil aku FIEZA,haaa....jangan tanye nape aku kene bahan...pelik giler bunyi nye kalo da jumpe ngan geng2 ni..hahaha

Alhamdulillah...masing2 skang da ade kerjaya sendiri..even da lame x jumpe...masing2 saling ingat...n paling bez,cite yg da bertahun tu pon masih ingat smpai skang...biar la ade kawan2 kelas yang dulu ade yang berlagak,da sombong...asal kan geng2 aku ni still macam dulu..
thank kowang coz b my BFF..love u all <3

~~UKHWAH TILL JANNAH~~
hopefully...amiinnn..:)


#pape pon "fasyafanamieza" tetap d  hati..FRIEND FOREVER :)
                  





Thank sudi baca entry Fieza!!Like if kowang suke k :)

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum..sawadikap..vanakem..hye..
kalau sudi..sila lah komen..
salam perkenalan
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...