Kawan2 ku :)

Google+ Followers

Tuesday, 26 February 2013

PENANG!!! I'm BACK!!!!!!!

http://adfoc.us/?refid=130738

#feriii!!!!lame x naik ni...windu nk kire brape byk obor2 sementara sampai jeti pulau pinang..weee~~~


 #arrrggghhhhh!!!rindu nye tempat ni...kalo nak taw ni pmndangan kat jeti...dr jauh da nmpk Bangunan Komtr..da dekat2 ngan rumah fieza dulu..Desa Pinang 2...miss that place!!!


#cantik x???ni la yang slalu Fieza tengok malam2 mase kat Penang...rumah plak dekat ngan laut...so santai tepi laut malam2...best sangat


#cantik x??cantik x???cantik x????!!!!! jambatan Penang time malaam..hahaha...lepak2 tepi laut smbil tgok jambatan malam2..best gile

AAAARRRGGGGHHHH!!!!!!
xcited nye rse...esok nak g penang...lame da x g cini....even baru bap bulan tinggal kan penang ni..tapi ni la tempat yang banyak tinggal kan memori pahit manis....kat cini la Fieza kenal erti musuh & sahabat..erti semangat setia,persahabatan...segala nye kat sini...

#ni la kolej fieza study mase kat penang

seriously..mase 3 tahun lepas...fieza dapat taw kene study kat penang...sangat2 x suke....Fieza mohon SPA8 n dapat nursing...mase dulu kan budak hingusan lagi...so owang kate bile da mintak SPA x boleh tolak..haaa...jadi ngan lurus bendul nye pon fieza terima....n  mase terima tu ingat kan fieza di hantar kat kolej jururawat kerajaan...rupe nye x....fieza di hantar ke KDU sebab outsearching student...so fieza ngan 22 owang kawan yang lain pon kene la tinggal kat hostel yang boleh dikire cm umah sewa...


#desa pinang 2...hostel ku :)

p/s:to  be continue after im back from penang...
nak g cari tiket untuk esok..
doakan fieza selamat ye




Thank sudi baca entry Fieza!!Like if kowang suke k :)

4 comments:

Mieya Atiera said...Reply To This Comment

Rindunya nak tengok pemandangan di Penang ! wuwuwu T.T

Nazayiena Ayiena said...Reply To This Comment

Kak Nurul x sampai Penang lg,
salam kenal dr kak Nurul dan follow awak blk dr segmen upkan follower spi x lalu mkn.

fieza husain said...Reply To This Comment

kan..kan..kan..same la kite...huhu

fieza husain said...Reply To This Comment

thank Kak Nurul sudi singgah sini..anyway..orang kate penang ni x kenal maka x cinta..hahaha...try la g skali...mesti bez..:)

Post a Comment

assalamualaikum..sawadikap..vanakem..hye..
kalau sudi..sila lah komen..
salam perkenalan
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...