Kawan2 ku :)

Google+ Followers

Saturday, 16 February 2013

SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN

http://adfoc.us/?refid=130738

salam semua...
haa...fieza join segment ni...

so sape2 nak join di alu2 kan k...just klik kat banner tu je...
jom blogwalking same2 (^_^*)


Thank sudi baca entry Fieza!!Like if kowang suke k :)

44 comments:

Noor said...Reply To This Comment

Hai..thx sudi join!! Dah follow blog ni..senarai peserta dah update. jemput singgah & follow kwn2 yg lain ye!

http://loveprettydinda.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-saya-nak-upkan.html

NuraisYah said...Reply To This Comment

Hai dari segmen sama >.< done follow you . Jom singgah blog saya yang tak berape nie --->

http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Iyraa Cariyno said...Reply To This Comment

singgah dari segmen yg sama :) done follow,follow back ok :)

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Anis Zainudin said...Reply To This Comment

dari segmen sme...singgah dan follow sini ..jemput singgah dan follow kalau sudi http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

fieza husain said...Reply To This Comment

thank noor...sure..i will..:)

fieza husain said...Reply To This Comment

thank dear..sure ill follow back :)

fieza husain said...Reply To This Comment

thanak NuraisYah..sure follow back..salam perkenalan

fieza husain said...Reply To This Comment

oj dear...thank taw..:)

Cik Fie said...Reply To This Comment

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

farah syamimi said...Reply To This Comment

dari segmen yang sama
http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

boleh tolog saya klik ni http://heartbeat.my/?rid=29891

done follow you

Choi•Minhoヅ™ said...Reply To This Comment

hyeee, datang dari segmen yang samee!~

http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

fieza husain said...Reply To This Comment

hii...welcome to my blog yg messy ni..hehe

fieza husain said...Reply To This Comment

hii...thank ya...
of coz boleh..:)

fieza husain said...Reply To This Comment

hye..salam perkenalan..thank ya..:)

Nur Alina Binti Jelihi said...Reply To This Comment

dari sengmen yang sama..done follow awak
http://ukhuwahsejatiislam.blogspot.com/2013/02/segmen-upkan-follower-by-hana.html

Nyue said...Reply To This Comment

follower 15 blog ni

dr segmen : http://nyueyien.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Nao Mei said...Reply To This Comment

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

cik akak follow sini

Cikgu Norazimah said...Reply To This Comment

cikgu azie follow sini..jgn ler segan2 follow cikgu azie

http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/02/malaysian-invasion-weweeet.html

Hanis Masturina said...Reply To This Comment

dari segmen sama . =D done follow
Follow Hanis http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Mohamad Khairil said...Reply To This Comment

singgah sini dari segmen sama.. done follow...

follow blik eh...

http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Zuliana Awang said...Reply To This Comment

dari segmen yang sama..saya follow awak,follow sy kalau sudi :)

http://zulianazulkiflie.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Iqbal Rosly said...Reply To This Comment

done follow.. jemputlah datang ke teratakku...
http://iqroze.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Nor Aznida said...Reply To This Comment

nida dtg melawat...
:)

eCha said...Reply To This Comment

singgah dari segmen sama.. follow jugak blog nie.. :D

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

izah :) said...Reply To This Comment

singgah dari segmen yang sama .follow sini .
http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

fieza husain said...Reply To This Comment

thank awak...selamat berblogwalking n berkenal2:)

fieza husain said...Reply To This Comment

hahahaha...thank bcme 1 of my follower..salam perkenalan..peace (^_^*)

fieza husain said...Reply To This Comment

thank sudi follow...:)

fieza husain said...Reply To This Comment

tq follow blog yg x seberapa ni...salam perkenalan

fieza husain said...Reply To This Comment

thank dear :)

fieza husain said...Reply To This Comment

thank..of will follow back :)

fieza husain said...Reply To This Comment

thank dear..of coz sudi..hehe

fieza husain said...Reply To This Comment

thank sudi follow..:)

fieza husain said...Reply To This Comment

welcome :)

fieza husain said...Reply To This Comment

thank:)

fieza husain said...Reply To This Comment

thank come visit n follow :)

careno said...Reply To This Comment

done follow u back... TQ

Hydrangeas Blooms said...Reply To This Comment

done folowed. thanks :)

http://hydrangeaslove.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

deno said...Reply To This Comment

hai :) deno datang darisegmen yg sama ^^ jom?

www.dayangdeno.blogspot.com

Liyana yan said...Reply To This Comment

thanks sbb follow Yan^^ kite dah follow sini....

! Khazanatul Sirra' ! said...Reply To This Comment

dari segmen yang sama ....
done follow

http://bintuzainal14.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Siti Farhahnis said...Reply To This Comment

Dari segmen yang sama.

AyuInsYiraH said...Reply To This Comment

salam... ayu datang dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Azuria Abdullah said...Reply To This Comment

Hi..selamat bkenalan..azuria dr segmen yg sama..

azuria dah follow #52..kalau sudi,follow me back yea.. :)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Post a Comment

assalamualaikum..sawadikap..vanakem..hye..
kalau sudi..sila lah komen..
salam perkenalan
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...