Kawan2 ku :)

Google+ Followers

Monday, 25 February 2013

Let Do It

http://adfoc.us/?refid=130738

holla...holla...holllaaa....
hehehe...xcited la plak....
mane x nye...Fieza baru je dpatkan step dance ni...feel so xcited nak shared kat korang step yng baru fieza blaja..even nampak cm simple...tapi budak baru blaja cam fieza ni payah ckit nak d bentuk..hehehe

Step yg Fieza nak share rini step dri lagu
"somebody to love"...sure korag taw sape penyanyi nye kan...xpayah nak cakap mesti ramai yang taw..haha...
try la kalo korang minat sebab dye ajar step by step..
so sape yang minat dance tapi slow macam fieza ni ley la try...
 hope u all enjoy it..
peace (^_^*)




Thank sudi baca entry Fieza!!Like if kowang suke k :)

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum..sawadikap..vanakem..hye..
kalau sudi..sila lah komen..
salam perkenalan
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...