Kawan2 ku :)

Google+ Followers

Monday, 11 February 2013

kEnapa BLOG????

http://adfoc.us/?refid=130738
WHY??
WHY???
WHY????

kenapa pilih blog?? soalan yang slalu sangat adik aku tanye...nape?pelik ke??hahahaa....memang la dye pelik sebab da bape kali aku wat blog pastu ak delete...kalo x silap da dekat 5-6 kali gak aku wat blog..pastu delete..
betol ke x betol tu?haaa....


Xde la..bukan pe...aku delete pon ade sebab nye..bukan saje2..pe sebab nye?biar la aku sendiri je yg taw..hehe

sebab nape aku suka blog...mesti ade lbh kurang same cam kowang kan..

Sebab nye:
  1. name nye blog..bukan twitter,bukan fb..haaa...
  2. masalah suke b'celoteh...so aku pon alih kn la masalah aku tu kat blog ni..so...xde la penat tinge kowang nk dengar aku pot-pet2
  3. bile kat blog,sume benda aku rase nk share nk luah,aku ley wat..sebab blog ni aku yang punye...so ak nak story pe pon ikut suke..betul x??haaaa
  4. saje ley share macam2 kisah hidup..ne taw ley jadik teladan untuk kowang2 kat luar sane..
  5. aku rase blog ni satu media yang kreatif..aku pon suke benda cute2 ni..ade blink2 sane sini..sooo...camtu la...hehe
  6. blog ni ade yang anggap cam diari..same gak la cam aku...at least bile b'blonging release cikit tension kan..ha..
  7. sebab yang lain2 nye...lu pk la sendiri...xpon try la b'bloging...so kowang akan taw nape aku suke blog..hehe




Thank sudi baca entry Fieza!!Like if kowang suke k :)

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum..sawadikap..vanakem..hye..
kalau sudi..sila lah komen..
salam perkenalan
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...